menu

Een gezellige gezinsvakantie naar Spanje

Ondanks veel alternatieve landen, blijft Spanje voor de Vlaamse vakantieganger een zeer aantrekkelijk land voor een zomervakantie. Zon, strand en zee zijn vaste ingrediënten tijdens een vakantie in Spanje. De zomervakantie is ook hét moment om met het gezin samen te zijn en samen allerlei activiteiten te ondernemen. Hiervoor is er het afgelopen jaar misschien te weinig tijd geweest, dus een gezinsvakantie naar Spanje kan veel verloren tijd als gezin samen weer goedmaken. Daarbij speelt de accommodatie een belangrijke rol. Volledig ontspannen in alle privacy genieten van je gezin? Dan kun je op www.interhome.be een Spaanse vakantiewoning of villa huren.

Vakantiewoning Spanje
© Interhome.be

Het voordeel om met je gezin in een vakantiewoning te zitten

Langs de gehele Spaanse kust, maar ook in het Spaanse binnenland en in de bekende grote Spaanse steden zijn vakantiewoningen, villa’s en appartementen te huur. De ene nog luxueuzer en groter dan de andere. Het maakt dus eigenlijk niet uit in welke Spaanse regio je zit, op www.interhome.be kun je in elke regio een vakantiehuis vinden dat aan je wensen voldoet. Ook als je naar de Spaanse eilanden gaat, zoals Mallorca of de Canarische Eilanden, kun je een vakantiehuis huren. Het grote voordeel is dat je alle privacy hebt. In een hotel zit je toch al snel de gehele dag tussen de toeristen en je terugtrekken in een benauwde en kleine hotelkamer met het gezin is geen optie. Kinderen hebben ook niet altijd zin om in een restaurant te zitten, maar dat is als je in een hotel zit wel noodzakelijk. In je vakantiehuis kun je lekker ontspannen koken en met enkel je gezin eten. Veel Spaanse vakantiehuizen en villa’s hebben een grote oppervlakte, zodat je ook met meerdere gezinnen samen op vakantie kunt. Of misschien willen opa en oma ook mee? Er zijn zelfs vakantiehuizen waar het toegestaan is om de hond mee te nemen. En waarom ook niet? De hond hoort ook bij het gezin. Helemaal ontspannen wordt het als je vakantiehuis ook een eigen zwembad heeft. Je hoeft het zwembad niet te delen met hotelgasten of andere toeristen, maar je kunt de kinderen ongedwongen laten zwemmen terwijl jij je eigen ding doet, zoals genieten van een goed boek in de tuin of op het balkon.

Vakantiewoning Spanje
© Interhome.be

In elke regio een vakantiewoning

De kans is natuurlijk groot dat je naar de Spaanse kust gaat. De keuze aan vakantiewoningen en villa’s aan de Spaanse kust is dan ook groot. Of je nu een vakantiewoning met of zonder zwembad hebt, je hebt in ieder geval het strand in de buurt. De Costa del Sol is een zeer populaire kustregio, met veel luxueuze vakantiehuizen en appartementen. Hoe zalig is het om een appartement te huren met een balkon met uitzicht over zee? Houd je meer van stedelijke gebieden, dan is het een aanrader om een appartement te huren in het centrum van Barcelona. Barcelona is een prachtige stad, die ook interessant is voor de kinderen. Hier kun je volop winkelen, vind je veel cultuur en voetballiefhebbers brengen een bezoek aan het stadion van FC Barcelona.

Vakantiewoning Spanje
© Interhome.be

Leer de Spanjaarden kennen

De Spanjaarden zijn een vriendelijk volk. Het grote voordeel van een vakantiewoning is dan ook dat je niet de gehele dag tussen de toeristen zit. Je kunt in de buurt van je vakantiewoning of in de Spaanse supermarkt gemakkelijk in contact komen met de lokale bevolking. Hierdoor krijgt je gezinsvakantie veel meer betekenis en inhoud. Neem daarom eens een kijkje op www.interhome.be en oriënteer je op een vakantiewoning in het gebied dat jij wilt bezoeken.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Andalusië? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen