menu

Dusit Zoo Bangkok

Dusit Zoo (ook wel Khao Din genoemd) is Thailands grootste én oudste zoo, en maakt deel uit van Dusit Park. In 1939 werd de zoo geopend voor het publiek. Men kan er meer dan 1600 dieren zien, zowel dieren die in Thailand voorkomen als uitheemse dieren.,

Dusit Zoo beschikt onder andere over één van de grootste gibbonpopulaties ter wereld, en de zoo bezit ook een groot aantal reptielen. Men kan er een olifantenshow bijwonen, hoewel deze niet altijd wordt opgevoerd.

Er is tevens een Bird Island, waar men zich als het ware in de jungle waant door de vele felgekleurde vogels en exotische bloemen. Een vierde van de oppervlakte wordt ingenomen door meren. De zoo beschikt over een treintje dat bezoekers het park toont in minder dan een halfuur, maar men kan ook wandelen en meer tijd besteden in de zoo.

Dusit Zoo is een aanrader als men met kinderen op reis gaat, maar gezien de grootte van het park is het soms beter op voorhand te beslissen wat men wil zien als men minder tijd ter beschikking heeft. Er zijn veel cafetaria’s en restaurants op het grondgebied van de zoo, en men mag er ook picknicken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen