menu

Durbuy Adventure – Afvaart van de Ourthe

In Durbuy, gelegen in het hartje van de Ardennen, kan je je eens volledig laten gaan op een warme zomerdag. Niets is dan zo leuk dan in de buurt van het water te vertoeven. In Durbuy kan je de Ourthe afvaren. Een activiteit waar je wel een tijdje zoet mee bent. De Ourthe kan je zowel verkennen per kayak als per kano.

In de kayak zit je met twee personen. Samen vaar je acht kilometer verder. De eindbestemming is een gezellige taverne waar je wat kan uitrusten van een avontuurlijke dag, genietend met een fris drankje! In een kano zit je met drie personen. Het parcours is hetzelfde.

In Durbuy kan je eveneens opteren de Ourthe af te varen per rafting. In deze boot zit je met vijf tot wel tien personen. Een ideaal idee voor een leuke daguitstap met je vrienden. Wil jij je ook wel eens van je sportiefste kant laten zien? Dan is een dagje Durbuy de place to be!

Contactgegevens:
Rue de Rome 1
6940 Rome (Durbuy)
086/21.28.15
www.durbuyadventure.be 

Openingsuren:
Van 1 april tot 30 september: elke dag
Tussen 1 oktober en 31 maart: enkel op reservatie 

Tarieven:
Kayak en kano: 14€ per persoon
Rafting: 16€ per persoon

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen