menu

Dubai Marina

In het zuiden van Dubai, achter het Jumeirah strand, ligt de kunstmatige jachthaven Dubai Marina. Alles in dit grootschalige onroerend goed project is door de mens gemaakt. Het kanaal en de watersporthaven zijn speciaal uitgegraven. In totaal telt “The Project” 145 vierkante kilometer oppervlakte. De totale kostprijs? 1,2 miljoen euro.

Dubai Marina

Het uitzicht van Dubai Marina wordt gekenmerkt door de vele wolkenkrabbers. Enkele zijn zelfs meer dan 300 meter hoog. Denk maar aan Princess Tower (414 meter), Marina 106 (425 meter) en DAMAC Heights (426 meter). Vroeger stonden in dit gebied maar een paar strandhotels. Deze oudere gebouwen werden geïntegreerd in het woongebied. Ze zijn te herkennen aan hun zandkleur en hoogte: minstens 15 tot 20 verdiepingen. Verder zullen liefhebbers van moderne architectuur helemaal gek zijn op dit toeristische gebied.

auto's the walk dubai marina

Op zoek naar het echte vakantiegevoel? Dan is Dubai Marina ideaal. Het is nooit langer dan 10 minuten wandelen om een strand te vinden. Dit grootste watersport-en woonproject ter wereld heeft bovendien een indrukwekkende boulevard: The Walk of Jumeirah Beach Walk. Het is heerlijk vertoeven op één van de vele terrasjes. En autoliefhebbers zullen hier hun hartje ophalen: de Ferrari’s en Bentley’s rijden langzaam voorbij. Dit project ligt niet centraal tussen bezienswaardigheden maar vormt een geweldige uitvalsbasis. De snelweg naar Dubai of Abu Dhabi ligt op slechts enkele minuten.

Meer informatie: http: www.dubai-marina.com

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen