menu

Droomwolk wordt realiteit

Enkele weken geleden schreven we nog een bericht neer dat we een derde reis naar Amerika wel zagen zitten. We hadden toen een eerste droomwolk neergeschreven en die is in de voorbije weken alleen maar groter geworden. Vandaag hebben we de daad bij het woord gevoegd en een vliegticket geboekt voor een nieuwe rondreis door Amerika. Uitgangspunt is om zowel een deel van Florida te gaan verkennen als een nieuw deeltje in West-Amerika toe te voegen aan onze ontdekkingsreizen.

Onze planning:

Vlucht van Brussel naar Miami met een tussenstop in New York
Rechtstreekse vlucht van Miami naar Phoenix.
Vlucht van Las Vegas naar Brussel met tussenstop in Chicago.

Meer ligt er nog niet vast en dat hebben we in eerste instantie niet echt voor ogen op uitzondering van één of meerdere hotels in Las Vegas ter hoogte van de strip en eventueel een eerste nacht bij aankomst in Miami. Voor de rest hebben we hetzelfde concept voor ogen als onze vorige reizen.

Wil je ook eens zo’n reis maken doch weet je niet waar te starten, je route te plannen of het gehele plaatje rond te krijgen? Wij kunnen je helpen met het opstellen van jouw droomreis. Voor meer informatie neem je best contact met ons op of laat je een reactie achter.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen