menu

Disneyland in Hong Kong

Disneyland Hong Kong is gelegen op het eiland Lantau en is gemakkelijk bereikbaar via diverse transportmiddelen. Net zoals we Disneyland kennen in Parijs en Orlando bestaat ook dit pretpark uit een aantal themaparken.

disneyland hong kong

Fantasyland
Zowel voor grote en kleine kinderen die willen genieten van de unieke Disney magie met sprookjes en attracties rond ondermeer Winnie the Pooh, Mickey, Mulan, …

Tomorrowland
Een wereld van toekomst en verleden. Een wereld waar nieuwe ideeen en dromen werkelijkheid worden in de vorm van spectaculaire toestellen en shows.

disney hong kong tomorowland

Adventureland
Avontuur tot diep in de jungle, met wilwaterbanen, tarzan’s boomhut, dichtbevolkte wouden, … Voor de avonturiers onder ons.

Main Street U.S.A.
Boulevard met shops, restaurants en bars in een uniek kader en sfeer van 100 jaar geleden.

???????????????????????????????

Overnachtingsmogelijkheden

Je kan gemakkelijk reizen naar Disneyland Hongkong vanuit je verblijfplaats als je voorbeeld een city trip doet. Wil je echter slapen binnen de magie van Mickey en zijn vrienden dan kan je verblijven in één van de themahotels. Zo kan je overnachten in onder meer het Hong Kong Disneyland Hotel of Disney’s Hollywood Hotel.

Hoe er te geraken?
Kosten nog moeite zijn gespaard om bezoekers naar dit pretpark in Azie te brengen. Zo kan je met de MTR, met de bus, met de wagen, met de taxi of zelfs met de ferry aan de inkom geraken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen