menu

De mooiste cadeaus voor een reisliefhebber

Je bent op onze blog beland omdat je natuurlijk van reizen houdt. En waarschijnlijk zijn er nog zoveel vrienden en familieleden die ook echte reisfanaten zijn. Dus wat kan je hen schenken voor het nieuwe jaar? Een echte reisliefhebber staat namelijk niet te springen voor een nieuw paar sokken of een geurkaars, nee, zij kijken al reikhalzend uit naar hun volgend avontuur. Tijd voor wat inspiratie voor cadeaus voor reisliefhebbers dus!

© Pexels.com

Spelletjes voor onderweg

Elke reiziger kent het: je moet wachten op je vlucht, aanschuiven voor de paspoortcontrole en je zit ook uren op de bus of trein naar de volgende bestemming. Reizen komt nu eenmaal met heel wat wachttijd, dus waarom maak je er niet iets leuks van? Zo kan je compacte spelletjes schenken voor onderweg. Denk aan Uno, Exploding Kittens, Saboteur, Weerwolven of Regenwormen. Allemaal makkelijk mee te nemen en plezier gegarandeerd met twee of meer.

Prachtige reisfoto

Het internet staat vol met websites waar je foto’s kan laten drukken. Personaliseer je cadeau dus en verzamel de mooiste reisfoto’s van hem of haar. Hebben ze zelf geen reisfoto’s? Contacteer dan een professionele fotograaf en vraag hen of het mogelijk is om hun foto’s te laten drukken. Met een prachtige professionele foto van hun favoriete plekje, geef je hen zeker het mooiste cadeau!

Travel kleding

Veterboots van Chloé, een luxueuze lederen paspoort houder van Bottega Veneta of een warme North Face jas? Het zijn investeringen die elke reiziger kan gebruiken. Misschien kan je hen daar wel een groot plezier mee doen of samenleggen met andere vrienden? Als je investeert in kwaliteit, kunnen ze dag in, dag uit genieten van hun spullen. Beter voor de wereld én voor hun portemonnee, perfect toch?

Vintage wereldkaart

Ga voor een uniek cadeau met een vintage wereldkaart. Je kent ze wel, zo van die grote papieren kaarten die je kan uitrollen. Snuister rond op het internet, ga langs bij je oude school of loop langs antiekmarktjes. Het is een persoonlijk en uniek cadeau waar elke reiziger van geniet, want hoe fantastisch is het niet om al je favoriete plekken op één kaart te bewonderen?

© Pexels.com

Reisboeken voor inspiratie

Naast blogs zijn er ook prachtige reisboeken en -tijdschriften die je aan een reisfanaat cadeau kan geven. Denk aan het National Geographic tijdschrift of reisboeken van bekende fotografen zoals Steve McCurry of Mirjam Letsch. Maar ook boeken van reizigers zoals Solo reizen of Hit the Road kunnen een reisliefhebber goesting en inspiratie geven voor hun volgende reis. Welk boek kies jij?

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen