menu

De laatste uren in Bangkok

Tijdens onze laatste dagen in Bangkok stond er nog heel wat te gebeuren. Zo wilden we nog naar de kleermaker gaan, moesten er nog T-shirts en gadgets worden ingeslagen en wilden we ook nog wat cultuur opsnuiven.,

Dat laatste zijn we begonnen bij de Royal Barges. Dit nationaal museum bestaat uit een grote loods waar een stuk of 10 praalboten liggen. De boten zijn staatssierroeiboten, prachtig ingelegd met allerlei kleuren glas en bladgoud. De schepen zijn vooral lang. Alleen de voorkanten zijn versierd met drakenkoppen en garuda's.

We lopen ook even langs de grootste staande boeddha van Thailand. Ze waren hem juist aan het restaureren en eens je er voor staat is die 32 m best wel hoog.

Ik ga nog langs de kleermaker om mijn mantelpakken op te halen en na een kapbeurt en nekmassage bij de kapper ben ik tip top in orde om huiswaarts te trekken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen