menu

De hoofdstad Hanoi

We vallen in herhaling maar ook in deze stad hebben we een stadstoer gemaakt met een brommertje. Op de kaart lijkt alles zo dichtbij maar in werkelijk is alles ver verspreid. We  trekken er een volledige dag voor  uit om  Hanoi, een stad met  met meer dan 3 miljoen inwoners, te ontdekken.

We bezoeken het , spijtig genoeg, gesloten mausoleum van Ho Chi Minh en zijn residentie, de Eén-pilaar pagode en de tempel van de Literatuur die gewijd is aan Confusius.

Na een lunch in een lokaal restaurantje brengen we nog een bezoek aan de Ngoc son tempel en de Hoa Lo gevangenis. We zijn op het hoogtepunt van deze reis gekomen wat betreft de verzadiging van rijst en noedels.

's Avonds gaan we dan ook in een hippe zaak een kippenfilet met frieten eten. We sluiten de avond af met een poppentheatershow. Het poppenspel speelt zich af op het water en is uitgevonden door de boeren tijdens de overstromingen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen