menu

De beste reistips van avonturier Sam

Check Out Sam heeft een reismicrobe, en het is nogal een hardnekkige. Hij reist bijna non-stop de wereld over en sinds drie jaar vertelt hij de verhalen van zijn reizen op zijn reisblog. Deze reisgids is het ideale startpunt als je van plan bent een reis te boeken en op zoek bent naar ervaringen uit de eerste hand. Zijn blog is doorspekt met heerlijke verhalen en de beste reistips. Zo ben jij zeker dat je niets hoeft te missen op jouw bestemming.

De beste reistips van avonturier Sam

© Pixabay.com

Beste reistips
We zetten hier graag de beste reistips van avonturier Sam op een rijtje.

Parkeren bij Zaventem
Vertrek je binnenkort op reis vanaf de luchthaven van Zaventem? Wil je je auto graag daar parkeren tijdens de duur van je reis? Lees dan zeker de blog van Sam over de mogelijkheden om te parkeren daar. Hij behandelt uitgebreid alle parkings met hun tarieven.

Parkeren bij Charleroi
De mogelijkheden om te parkeren in de buurt van de luchthaven van Charleroi zijn talrijk. Op basis van je budget, de afstand tot de luchthaven en het aantal parkeerplaatsen kan je een keuze maken uit het lijstje dat Sam voor jou heeft opgesteld. Ook de hotels die een park, sleep, fly arrangement aanbieden komen aan bod.

Parkeren bij Eindhoven
Onze Noorderburen staan bekend voor hun vaak goedkopere vluchten. Eindhoven is dan ook een bekende luchthaven bij ons Belgen. Omdat je reis al behoorlijk wat geld kost, is het wel fijn als je ook nog goedkoop kan parkeren in de buurt van deze luchthaven. Sam zet weer alle opties op een rijtje en geeft je eveneens de tarieven voor kort parkeren, moest je worden weggebracht en opgehaald door een vriend of familielid.

De beste reistips van avonturier Sa

© Pixabay.com

Tips voor Rome
Rome, de hoofdstad van Italië, is een broeinest van cultuur en geschiedenis. Het Vaticaan, de Sixtijnse kapel, de Engelenburcht, maar ook het voetbalstadion, zijn maar een kleine greep uit de vele bezienswaardigheden. Dankzij de tips van Sam haal je het meeste uit je budget. Lees zijn vergelijkingen van de verschillende kortingskaarten om te ontdekken welke het beste bij jou past. En sla zeker zijn blog over de beste ijssalons niet over. Genoeg tips om van jouw citytrip een succes te maken.

Tips voor Auswitch
De gevangenis van Auswitch staat voor eeuwig in het collectief geheugen gegrift. De gruwel vind je nog altijd terug in elke bunker, die raakt nooit meer uitgewist. In zijn gids over Auswitch vertel Sam je alle ins en outs voor een bezoek aan dit indrukwekkende museum. Hoe geraak je er, moet je wel of niet voor een gids kiezen, wat kost een bezoek, welke excursies kan je er boeken, wat moet je gezien hebben? Al je prangende vragen vinden een antwoord in de blog.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen