menu

De beste locaties in Europa om oudejaarsavond te vieren

Ieder jaar doen we het opnieuw. We tellen af naar middernacht om vervolgens elkaar een goede gezondheid en veel geluk te wensen. We beloven onszelf dat het een fantastisch jaar wordt. Maar waarom wachten tot de volgende dag om er een fantastisch jaar van te maken? Vier oudejaarsavond op een onvergetelijke locatie en zet het jaar op zijn best in.

1. ME, Londen, United Kingdom
Wie een goede plaats wil bemachtigen om van het vuurwerk wil genieten langs de Thames, dient het best al zo’n twaalf uur op voorhand zijn plaats in te nemen. Maar niet diegenen die een tafel hebben geboekt in de bar op het bovenste verdiep van de ME. Reserveer je plaats en je hebt de luxe om net op tijd toe te komen om van een glaasje champagne te genieten. En dan mogen we niet vergeten te vermelden dat je ongetwijfeld nog de beste plaatsen hebt om te genieten van het vuurwerk langs de Thames en de Big Ben.

2. Dalhousie Castle, Edinburgh, UK
Als feesten in Edinburgh zelf gewoon niet Schots genoeg, dan ga je het best naar het net buiten het centrum gelegen Dalhousie Castle. Hier leer je er doedelzak spelen, kleiduivenschieten en zet je het nieuwe jaar in met een authentieke Schotse ceilidh dans. Het pakket start met een theenamiddag, een rondleiding in het kasteel en een feestmaaltijd vooraleer je aan de danssessie begint. Het nieuwjaarsweekend wordt afgesloten met een moordmysteriespel.

Dalhousie Castle, Edinburgh, UK

3. Pousada de Lisboa, Lissabon, Portugal
Als je boekt in dit centraal gelegen hotel hoef je niets te missen van het vuurwerk dat wordt afgeschoten. In het Salão Nobre restaurant kun je om middernacht genieten van de lichtshow terwijl je op een feestelijk diner de ene lekkere maaltijd na de andere wordt voorgeschoteld. Kreeft, oesters en gerookte zalm zijn maar enkele van de mogelijkheden.

Pousada de Lisboa, Lissabon, Portugal

4. andel’s Hotel, Berlijn, Duitsland
Het grootste oudejaarsavondfeest in Berlijn vindt plaats aan de Brandenburgpoort, met een twee kilometer lange rij aan live muziek, eten en drinken en een overvloed aan entertainment. Met een verblijf in dit hotel krijg je een picknick meegegeven voor tijdens de festiviteiten nadat je van een groot buffet hebt genoten in het hotel. Uitslapers krijgen de kans om tot 13u in de namiddag uit te ontbijten en kunnen nadien genieten van een spa.

5.Riviercruise en 4-sterrenhotel, Parijs, Frankrijk
Beeld je eens in dat je aan het aftellen bent naar 2017 terwijl je op de Seine dobbert in een cruiseboot terwijl je met een zicht op de Eiffeltoren geniet van een glas champagne. Veel beter wordt het niet meer. Vooraleer het vuurwerk wordt afgestoken boven de Eifeltoren en de Arc de Triomphe geniet je van een luxueuze maaltijd tijdens je rivier cruise.

Rivier cruise en viersterrenhotel, Parijs, Frankrijk

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen