menu

De 3 mooiste locaties voor een exotische huwelijksreis

Na maanden van intense planning en chaos zijn eindelijk de trouwringen uitgewisseld, het boeket gegooid en de flessen champagne overal in het rond gespoten. Terwijl een huwelijk een gekke en zenuwslopende maar toch een prachtige en onvergetelijke ervaring is, kan hetzelfde gezegd worden over een huwelijksreis. Plan je binnenkort zelf een huwelijksreis, of droom je gewoon graag even weg van een exotische bestemming? Dan ben je hier aan het goede adres.

© pixabay.com

Bora Bora

De Bora Bora eilanden liggen in Frans-Polynesië en worden ook wel de hemel op aarde genoemd. Terecht als je nog maar de foto’s ziet, toch? Beeldschoon en een droom waar je romantische avonden kan beleven zonder dat iemand je in de buurt stoort. Bora Bora omvat ontelbare hotels en resorts die tot de beste honeymoon resorts van de wereld behoren. Bijna al deze resorts bieden hun gasten de mogelijkheid om te verblijven in bungalows en huizen die boven het water zijn gebouwd. Ooit al verbleven in een resort met een glazen vloer en een privélagune? Werkelijk uniek! Hier kunnen jij en je partner echt ontspannen en genieten van elkaar. Hebben jullie naast jullie kledij en andere essentials, ook jullie favoriete sextoys ingepakt? Dan krijgen die op Bora Bora waarschijnlijk nog een andere dimensie! 

Hawaï

Hawaï is al eeuwenlang een populaire bestemming onder koppels. De Hawaïaanse eilanden bestaan uit honderden eilanden die verspreid liggen over een gebied in de Stille Oceaan. Een van de grootste voordelen die de Hawaïaanse eilanden hebben als huwelijksreis bestemming is dat ze hun honeymooners een uitgestrekt en uiterst divers ecosysteem bieden van indrukwekkende bergen, exotische stranden en weelderige groene jungles. Klinkt als een perfect paradijs, toch? Hawaï is ook populair voor avontuurlijke activiteiten zoals surfen, duiken, mountainbiken en hiken. Plan je je huwelijksreis in de zomer? Dan mag je op Hawaï de Luau niet missen – een traditioneel feest dat bestaat uit dans, Polynesische muziek en exotisch eten.

Malediven

De Malediven zijn een grote groep van koraaleilanden die zich in de Indische Oceaan bevinden. Met honderden eilanden en luxueuze resorts om uit te kiezen, kan je je aan volledige privacy verwachten temidden van enkele van de meest romantische omgevingen ter wereld. Een tropische bui? Niet getreurd! De kamers in deze resorts hebben alles wat je nodig hebt om de dag binnen door te brengen. Een prachtige badkuip, een infinity pool en een zacht bed, ideaal om met je partner de intieme toer op te gaan. Droomden jullie er altijd al van om jullie seksspeeltjes, zoals de penis sleeve, op een adembenemende locatie uit te proberen? Dan zijn de Malediven met andere woorden perfect. Hier kan je als koppel dat op zoek is naar volledige privacy midden in de natuur gewoon luieren op privé-eilanden in elkaars armen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen