menu

Daguitstap Zoo van Antwerpen

De zoo van Antwerpen is ongetwijfeld het meest gekende dierenpark van ons land. Het is tevens één van de grootste en oudste dierenparken van België. Het is dan ook zeker een goed idee hier eens een dagje door te brengen. De zoo bestaat in feite al sinds 1843. Uiteraard is de collectie diersoorten in de loop der jaren wel enorm uitgebreid.

Naast tal van exotische dieren zoals leeuwen, tijgers, olifanten, zebra’s en gorilla’s, zijn er ook dieren van bij ons te spotten. Een grote verzameling vogels, verschillende aquaria met kleurrijke vissen, het reptielengebouw en de verschillende indrukwekkende insecten maken de collectie compleet. De Antwerpse zoo is volledig moeiteloos te bereiken, gezien het vlak naast het Centraal Station van Antwerpen gesitueerd is. Je hebt met andere woorden geen excuus om niet op bezoek te komen! Zeker doen! Het wordt een onvergetelijke dag!

Contactgegevens:
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
Tel: 03/202.45.40
http://www.zooantwerpen.be/

Openingsuren:
– van 1/1 tot 1/3 en van 1/11 tot 1/1: open van 10u tot 16u45
– van 1/3 tot 1/5 en van 1/10 tot 1/11: open van 10u tot 17u30
– van 1/5 tot 1/7 en van 1/9 tot 1/10: open van 10u tot 18u
– van 1/7 tot 1/9: open van 10u tot 19u

Tarieven:
– kinderen jonger dan 3 jaar: gratis
– kinderen van 3 t.e.m. 17 jaar: 17€
– senioren (60+) en studenten (op vertoon van studentenkaart): 17€
– andersvaliden: 17€
– volwassenen: 22€

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Antwerpen? Bekijk dan deze (online) gids eens:

2 reacties op “Daguitstap Zoo van Antwerpen”

  1. Fam. De Sloover schreef:


    Heerlijk ontspannen op een zonnige dag. Ideaal om met de trein naar toe te gaan. Minpuntje is wel dat het wat kleiner is dan gedacht. En ze hebben er ook geen panda’s …

  2. Anne-Sophie Van den Driessche schreef:


    Dit weekend naar de zoo van Antwerpen geweest. De zeeleeuwenshow is een echte aanrader! ’s Middags aten wij frietjes met een hamburger naast het pinguïnverblijf. Het eten was redelijk duur maar zeker voldoende.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen