menu

Daguitstap Toverstad

Toverstad is een naam die tot de verbeelding spreekt van vele kinderen. En dat is ook de bedoeling. Het is een ware droom voor alle kinderen, gezien er zowel binnenspeeltuinen en attracties zijn alsook een enorme zone buiten waar je urenlang kan spelen.

De grote speeltuin staat garant voor een hele dag plezier. Er zijn schommels, ballenbaden, glijbanen, trampolines,… Afwisselend kan je ook een kijkje nemen bij de dieren die langs het park staan. Of je kan wat verfrissing zoeken in de taverne. Hier kunnen de ouders hun kinderen een hele dag in het oog houden vanop een zonnig en gezellig terras. Je kan hier trouwens ook iets kleins eten. De ouders kunnen volledig gerust zijn, gezien het hele speelgebied omheind is. De kinderen kunnen dus niet wegglippen.

In Toverstad zijn eveneens verschillende sprookjeshuisjes gebouwd waar je Roodkapje en de boze wolf, Assepoester, Hans en Grietje, Sneeuwwitje, Doornroosje of Peter Pan kan ontmoeten.

toverstad

Contactgegevens:
Voetbalstraat 16
2275 Wechelderzande-Lille
03/309.21.13
www.speelstad.be

Openingsuren:
Elke woensdag: van 13u30 tot 17u30
Elke zaterdag en zondag: van 10u tot 19u
Alle Belgische schoolvakanties en vakantiedagen: van 10u tot 19u

Tarieven:
Kinderen: 10€
Volwassenen: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen