menu

Daguitstap speeltuin l’Hirondelle

L’Hirondelle is één van de grootste speeltuinen van ons land. Het is bijgevolg de perfecte bestemming voor een geslaagde daguitstap met de allerkleinsten! Zij kunnen hier een hele dag naar hartenlust ravotten. ’s Avonds zullen ze ongetwijfeld uitgeteld in hun bedjes kruipen. Alsof de grote speeltuinen nog niet voldoende zijn, is er daarnaast ook nog een groot zwembad met een indrukwekkende waterglijbaan voor de durvers. Ook voor de jongste kindjes is er een ploeterbadje voorzien.

Uiteraard zijn ook de ouders meer dan welkom om mee te genieten van al dat waterplezier. Voor de rustigere kindjes is er eveneens een groot bos en ook zijn er enkele prachtige vijvers te vinden. Hier kan je 100% van de rust en stilte genieten. Ten slotte zijn er ook verscheidene sporten te beoefenen, waaronder tennis, voetbal en petanque. Je merkt het…. Als je op één dag tijd van alles wat gedaan wil hebben, zal je je echt mogen haasten. Of je komt toch gewoon nog eens een dagje terug?

Contactgegevens:
Rue de la Burdinale 76A
4210 Oteppe
085 71 11 31
www.lhirondelle.be

Openingsuren:
Open van 1 april t.e.m. 30 september: van 8u tot 20u

Tarieven:
Van 1 april t.e.m. 15 mei: 5€ per persoon (+ 2€ voor de parking)
Van 16 mei t.e.m. 16 september: 7€ per persoon (+ 2€ voor de parking)
Van 17 september t.e.m. 30 september: 5€ per persoon (+ 2€ voor de parking)

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen