menu

Daguitstap safaripark Monde Sauvage

Op een boogscheut verwijderd van de hippe stad Luik, in Aywaille, vind je Monde Sauvage. Monde Sauvage is een prachtig safaripark. Als je in de buurt bent, is het vast en zeker de moeite dit park eens te bezoeken. Monde Sauvage is omgeven door een bebost gebied. Je kan een deel van het domein te voet, en de rest per auto verkennen. Zo waan je je echt op een autosafari in Afrika!

Ontdek de leeuwen, tijgers, panters en poema’s (in kooien), en zie ook de zebra’s, antilopen, giraffen en nijlpaarden in halve vrijheid. Naast een uitgebreide collectie Afrikaanse dieren, zijn ook de zeeleeuwen echte pronkstukken van het domein. Op geregelde tijdstippen worden er shows gedaan met deze dieren. Zo kan je zien welke kunstjes deze dieren allemaal kunnen. Dergelijke shows worden bijvoorbeeld ook gedaan met roofvogels en papegaaien. Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan de spinnen, slangen, vogels, schildpadden en apen. Zij wachten allemaal op jouw komst!

Contactgegevens:
Fange de Deigné 3
4920 Aywaille
04 360 90 70
www.mondesauvage.be 

Openingsuren:
van 15/3 tot 15/11: dagelijks open van 10u tot 18u

Tarieven:
– volwassenen: 19€
– senioren (60+): 17€
– kinderen van 3 tot 12 jaar: 14€
– kinderen jonger dan 3 jaar: 3€
– parking: 3€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen