menu

Daguitstap Riveo in Hotton

Tussen Durbuy en La Roche ligt Hotton. Op zich een plaats waar niet heel veel te beleven valt, ware het niet dat Riveo hier gesitueerd is. In Riveo maak je kennis met de rivier en natuurlijk ook de fauna en flora die daarbij hoort. Er zijn tal van aquariums te bezichtigen, er is een rivierarm gereconstrueerd, er zijn regelmatig interessante tentoonstellingen en je kan ook genieten van een panoramisch zicht op de onderwaterwereld. Neem echt de tijd om deze indrukwekkende wereld te leren kennen.

Een dagje Riveo wordt een leuke en leerrijke belevenis. Er is eveneens een minigolf rond het thema opgebouwd, waar zowel kinderen als volwassenen het beste kunnen geven van zichzelf. Ook een wandeling door de prachtige tuinen is een echte must. Zo is er bijvoorbeeld een kloostertuin, een Moorse tuin, een labyrint,…Ook zin in een dagje rust en natuur? Kom dan zeker naar Riveo!

Contactgegevens:
Rue Haute 4
6990 Hotton
084 41 35 71
www.riveo.be 

Openingsuren:
Van 1/9 tot 30/6: open van dinsdag tot vrijdag, van 10u tot 17u + in het weekend van 10u tot 18u
In juli en augustus: alle dagen open van 10u tot 18u

Tarieven:
expo + tuinen:
– volwassenen: 7€
– 65+ en kinderen van 3 tot 12 jaar: 5€

minigolf + tuinen:
– volwassenen: 6€
– 65+ en kinderen van 3 tot 12 jaar: 4€

heel het park:
– volwassenen: 11€
– 65+ en kinderen van 3 tot 12 jaar: 7€

 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen