menu

Daguitstap recreatieoord Kluisbos

In Kluisbergen, gelegen in de Vlaamse Ardennen, vind je het recreatiepark Kluisbos. Een echt oord van ontspanning voor mensen van alle leeftijden.  Op warme dagen zijn de openluchtzwembaden de echte topattracties. Deze zwembaden zijn daarenboven verwarmd. Er zijn ook meerdere glijbanen en springplanken. Je kan hier met andere woorden een hele dag waterpret beleven.

Ook op regenachtige dagen hoef je je hier echter niet te vervelen. Dan kan je je uitleven in het overdekte sportcentrum. Dit centrum is maar liefst 2000 m2 groot. Je kan hier onder andere volleybal, badminton, voetbal of basketbal spelen. Kluisbos is trouwens de place to be voor scholen die nog op zoek zijn naar een geschikte plaats voor bosklassen op sportklassen. Je kan hier namelijk ook overnachten. Meer informatie gewenst? Neem dan zeker contact op met de medewerkers. Dat kan zowel telefonisch als per email.

Contactgegevens:
Poletsestraat 59
9690 Kluisbergen
055 23 05 85
www.kluisbos.be

Openingsuren:
Park: heel het jaar door open
Zwembaden: open van 1/5 tot 2/9

Tarieven:
Toegang park: gratis
Sporthal:
– badminton: 5€
– volleybal: 9€
– basketbal: 13€
– minivoetbal: 13€

Zwembad:
– mei tot juni: 8€
– juli tot augustus: 10€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen