menu

Daguitstap pretpark Walibi

Walibi is een prachtig pretpark in Waver. Er zijn attracties die zowel jong als oud zullen bekoren. In de zomer kan het hier dan ook vrij druk zijn.

Waaghalzen kunnen een ritje maken op de duizelingwekkende rollercoasters, op warme dagen is het ook aanschuiven aan de wildwaterbanen of aan de Splash! Walibi is een ideaal idee voor een uitje met de hele familie! Een fijne dag in een mooi kader. Walibi is omgeven door groen en is altijd mooi onderhouden. Het is er dan ook erg fijn vertoeven.

Gedurende de dag zijn er ook verschillende shows en animaties verspreid over het hele park. Deze zijn vooral gericht op de kinderen en zijn erg populair. Ga tientallen meters de lucht in en zoef doorheen de wolken. Een dagje Walibi maakt iedereen gelukkig en zorgt voor tal van onvergetelijke herinneringen. Op verschillende attracties worden foto’s gemaakt, net op het moment dat je met z’n allen zit te gillen. Hilarische beelden die je blijvend aan deze leuke dag zullen doen terugdenken.

walibi2

Contactgegevens:
Boulevard de l’Europe 100
1300 Wavre
010/42.15.00
www.walibi.com

Openingsuren:
Mei: zaterdag en zondag van 10u tot 18u
Juni: alle dagen van 10u tot 18u
Juli-augustus: alle dagen van 10u tot 19u)
September-oktober: zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Tarieven:
Volwassenen: 33€
Kinderen (3-11 jaar): 29€
Kinderen jonger dan 3 jaar: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen