menu

Daguitstap pretpark Boudewijn Seapark

In de buurt van Brugge vind je het Boudewijn Seapark. Dit is geen gewoon attractiepark! Je kan hier namelijk kennis maken met de wondere wereld van de zeehonden, zeeleeuwen en dolfijnen! Dolfijnen zijn de lievelingsdieren van vele kinderen. Hun sierlijke sprongen en schattige kunstjes laten niemand onberoerd. In het Boudewijn Seapark kan je enkele van hun kunstjes bewonderen. Ook de zeehonden en zeeleeuwen zullen je verbazen.

De watershows zijn de hoofdspektakels van het park, maar tussendoor kan je er nog veel andere dingen doen. Zo zijn er ook tal van attracties waar je je eens op kan laten gaan. Gekke rollercoasters, een wild piratenschip,… Het is er allemaal. Het park is vooral gericht op de allerjongsten, maar ook de ouders (en de hele familie) zullen zeker genieten van een dagje Boudewijn Seapark! Ben je het water wat beu gezien? Dan kan je ook een kijkje gaan nemen bij de roofvogels. Ook deze dieren zijn wondermooi. De verzorgers vertellen je graag met veel trots enkele interessante weetjes over hun lievelingsdieren.

Is je interesse aangewakkerd? Ga dan snel zelf eens een kijkje nemen in het prachtige park!

boudewijn seapark

Contactgegevens:
A. De Baeckestraat 12
8000 Brugge
050/38.38.38
www.boudewijnseapark.be

Openingsuren:
Van maart tot september is park frequent geopend. De gedetailleerde openingsuren kan je terugvinden op de website.

Tarieven:
Bezoekers tot 85cm: gratis
Bezoekers van 85cm tot 1m: 7€
Bezoekers van 1m tot 12 jaar: 20€
Bezoekers vanaf 12 jaar: 24€
Mindervaliden: 20€
Senioren (60+): 20€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen