menu

Daguitstap pretpark Bobbejaanland

Bobbejaanland heeft als slogan “het plezantste land ter wereld”. En dat zou wel eens kunnen kloppen! Zowel kinderen als hun ouders amuseren zich hier gegarandeerd een hele dag. Een ideale uitstap voor het gezin, maar ook een leuk idee voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, enzovoort.

Bobbejaanland werd klein gesticht door Bobbejaan Schoepen en is steeds uitgebreid. Intussen kan je in het park meer dan vijftig spectaculaire attracties uittesten. Geregeld komen er nieuwe dingen bij, waardoor het park steeds blijft verbazen. Mooi onderhouden en verzorgd, is het een aangename plaats om een dagje door te brengen. Geregeld zijn er in Bobbejaanland ook boeiende shows. Vooral de kinderen kunnen dit wel appreciëren, zo is al gebleken.

Heb jij ook zin in een echt avontuur? En beng je niet bang om overkop te gaan of nat te worden in een spetterende waterbaan? Dan is Bobbejaanland echt op jouw lijf geschreven. Aarzel niet!

bobbejaanland

Contactgegevens:
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
014/55.78.11
www.bobbejaanland.be

Openingsuren:
Vanaf 31/3 t.e.m. 4/11 is het park geopend (in de zomermaanden dagelijks, in de andere maanden afwisselend). De gedetailleerde openingsuren zijn terug te vinden op de website.

Tarieven:
Volwassenen en kinderen vanaf 1m40: 29€
Kinderen van 1m tot 1m40: 24,50€
Senioren (55+): 24,50€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen