menu

Daguitstap pretpark Bellewaerde Park

Bellewaerde Park is wellicht één van de meest gekende en geliefde attractieparken van ons land. Het kan er dan ook erg druk zijn.

In Bellewaerde Park vind je niet alleen tal van duizelingwekkende attracties, maar er zijn ook verschillende soorten dieren te bezichtigen. Je hebt hier onder andere tijgers, leeuwen en olifanten! Een groen park, waar je een hele dag door nieuwe dingen ontdekt. Bellewaerde Park is avontuur voor iedereen. Ideaal voor een daguitstapje met de kinderen.

Ze moeten wel durvers zijn, want de attracties zijn soms spectaculair! Waterbanen, loopings, draaiende molens,… Noem maar op! Bellewaerde Park werd officieel geopend in 1954. Toen een kleinschalig park met enkele vogels en speeltuinen voor kinderen, nu een enorm groot attractiepark waar je zelfs in één dag amper alles gezien krijgt. Het park is jaar na jaar blijven groeien en is een groot succes.

bellewaerde park

Contactgegevens:
Meenseweg 497
8902 Ieper
057/46.86.86
www.bellewaerdepark.be

Openingsuren:
Van april tot oktober is het park geregeld geopend. Gedetailleerde openingsuren kan je terugvinden op de website.

Tarieven:
Kinderen kleiner dan 1m: gratis
Kinderen tussen 1m en 1m40: 25€ (online: 23€)
Volwassenen: 29€ (online: 23€)
Senioren (55+): 25€ (online: 23€)
Mindervaliden: 25€ (online: 23€)

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen