menu

Daguitstap Plopsa Indoor Hasselt

Gezien het weer in België niet altijd zacht en zonnig is, heeft Studio 100 er aan gedacht een indoor pretpark op te richten. Het park is maar liefst 13000 m² groot. Hier kan je dus ook op regenachtige dagen urenlang plezier beleven.

Bij Plopsa Indoor in Hasselt kom je terecht in de wereld van Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat, kabouter Plop en nog veel meer vrienden. Er zijn verscheidene leuke attracties die je kriebels in de buik zullen bezorgen. Er zijn avontuurlijke attracties voor de durfallen, maar natuurlijk denkt Studio 100 ook aan de allerjongste kindjes. Ook voor hen zijn er tal van leuke molens.

Op verschillende tijdstippen zijn er ook grappige shows en optredens van onder andere Bumba en Piet Piraat. Alle kinderen zijn hier weg van! Maak ook zeker een foto met je favoriete Studio 100- figuur, zodat je nog jarenlang van deze onvergetelijke dag kan blijven genieten!

Contactgegevens:
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
011/29.30.40
www.plopsa.be

Openingsuren:
Dagelijks open in de Belgische kerst-, krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie, behalve op 25 december en 1 januari. Elk (verlengd) weekend en elke woensdag doorheen het jaar.
In mei en juni ook op donderdag en vrijdag. 

Tarieven:
Kinderen kleiner dan 85 cm: gratis
Kinderen van 85cm tot 1m: 8,50€
Volwassenen (vanaf 1m): 17,05€
Gehandicapten: 10,50€
70+: 8,50€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen