menu

Daguitstap Plopsa Coo

Kabouter Plop, een creatie van Studio 100 is in een mum van tijd erg populair geworden. Gelegen aan de voet van de watervallen van Coo is er nu dan ook een heus Plopsa Coo- pretparkt gebouwd. Hier kunnen kinderen genieten van meer dan twintig attracties voor echte durvers, en dat in het prachtige landschap van de Ardennen.

Naast Plop lopen er geregeld vele andere Studio 100- vrienden door het park. Wat dacht je er van met Mega Mindy of Piet Piraat op de foto te staan. Zij animeren je daguitstap en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft.

Er zijn spectaculaire attracties voor de dapperste kinderen, maar ook voor de allerkleinsten zijn er leuke avonturen te beleven. Zij kunnen een toertje maken op de rug van een konijntje of ze kunnen glunderen in de rustige carrousel. Aan iedereen is er gedacht. Naast de attracties kan je in Plopsa Coo ook tal van dieren van dichtbij bewonderen. Een daguitstap naar Plopsa Coo wordt een avontuur voor de hele familie!

Contactgegevens:
Coo 4
4970 Coo-Stavelot
080/68.42.65
www.plopsa.be 

Openingsuren:
Van 31/3 tot 2/9: open
September en oktober: enkel geopend in het weekend
27/10 tot 4/11: open

Tarieven:
Kinderen kleiner dan 85cm: gratis
Kinderen van 85cm tot 1m: 8,50€
Volwassenen (vanaf 1m): 24€
Gehandicapten: 12€
70+: 8,50€ 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen