menu

Daguitstap Pairi Daiza

In Brugelette vind je Pairi Daiza. Vroeger was dit uitsluitend een park met verschillende vogelsoorten. Tegenwoordig kan je er echter meerdere diersoorten spotten. Door het exotische kader waan je je echt in een tropisch paradijs. Je voelt je op reis, vlakbij huis. Prachtige rozentuinen en torens zijn het perfecte decor voor de roofvogels die hier vertoeven. Kleurrijke papegaaien verwelkomen je en ook de landschildpadden zijn op jou aan het wachten in Pairi Daiza.

Naast deze kleinere dieren, kan je er in de Chinese tuinen ook rode panda’s bewonderen. Ook de onderwaterwereld werd in Pairi Daiza niet vergeten. Kleurrijke vissen dartelen vrolijk rond en verbluffen je keer op keer. Ook pinguins, aapjes, giraffen, olifanten en nijlpaarden kan je tegenwoordig tegenkomen in het park. Pairi Daiza is met andere woorden veel meer geworden dan enkel een vogelverblijf. Leer het park snel van nabij kennen!

Contactgegevens:
Domaine de Cambron
7940 Brugelette
068 25 08 50
www.pairidaiza.eu 

Openingsuren:
Van 7/4 tot 4/11: elke dag open van 10u tot 18u
In juli en augustus: elke dag open van 10u tot 19u 

Tarieven:
– volwassenen: 24€
– 60+: 22€
– kinderen van 3 tot 11 jaar: 19€
– kinderen jonger dan 3 jaar: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen