menu

Daguitstap Natura Parc

Natura Parc is een wondermooi natuurpark gelegen tussen de Samber en de Maas, in het hartje van Wallonië dus. Het park is maar liefst drie hectare groot. Het is dus wel meteen duidelijk dat het een omgeving is waar zowel kinderen als volwassenen de hele dag in kunnen vertoeven.

Je kan mooie wandelingen maken, op ontdekkingstochten gaan, sporten, en dat alles in een prachtig en rustgevend gebied. Touwbruggen hoog in de bomen, bootjes op het meer, speeltuinen,… Alles is aanwezig om avontuurlijke kinderen een hele dag lang zoet te houden.

Uiteraard zijn mensen van alle leeftijden welkom. Om die reden komt het ook geregeld voor dat collega’s er voor opteren een recreatief dagje door te brengen in het Natura Parc. Het is dan ook de ideale plek om aan teambuilding te doen. Ook is er een restaurant/ cafetaria aanwezig waar je iets lekkers kan eten of een fris drankje kan nuttigen na een lange dag.

Contactgegevens:
Route de la Plate Taille 99
6440 Boussu-lez-Walcourt
071/20.22.52
www.naturaparc.be

Openingsuren:
Van Pasen tot juni + van september tot Allerheiligen: open op woensdag en tijdens de schoolvakanties (van 13u tot 18u)
Tijdens de weekends of op feestdagen: van 10u tot 18u
In juli en augustus: elke dag open van 10u tot 20u

Tarieven:
Volwassenen: 21€
Studenten (10-15 jaar): 17€
Kinderen van 7 tot 9 jaar): 12€
Kinderen jonger dan 7 jaar: gratis

 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen