menu

Daguitstap Dinant Aventure

Dinant Aventure betekent een hele dag avontuur en plezier! Dichtbij de Lesse vind je er namelijk het hoogste touwenparcours van België. Droom je er ook van eens tussen de bomen te hangen? Dan moet je in Dinant zijn!

Alle parcours zijn voorzien van verschillende begeleiders die bovendien perfect tweetalig zijn. Zij kunnen dan ook altijd bijstaan waar het moet. De bruggen variëren in hoogte. Er zijn er op vijf meter hoogte, ideaal om op te oefenen. Maar voor de echte durvers zijn er ook bruggen op maar liefst twintig meter hoogte. Een sensationele ervaring verzekerd! Ook een death ride, klimmuur en evenwichtsparcours zijn aanwezig in het park van Dinant Aventure.

En alsof dat alles nog niet genoeg is, kan je er ook een partijtje lasergame of paintball spelen met al je vrienden. Ook speleologie, nachtdroppings en een ondergrondse parcours kan je hier beleven. Je merkt het! Met één dag kom je hier niet rond. Maak dus vooraf al je beslissing van wat je echt zeker wil doen. Of kom gewoon nog eens een dagje terug!

Contactgegevens:
Place Baudouin Ier 2
5500 Anseremme-Dinant
082/22.43.97
www.dinantaventure.be

Openingsuren:
Van 1 april tot 15 oktober is het park dagelijks geopend (van 10 tot 18u).

Tarieven:
22€ tot 46€ al naargelang de gekozen activiteiten

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen