menu

Daguitstap de Olmense Zoo

De Olmense Zoo is misschien niet zo gekend als de Zoo van Antwerpen, maar toch is het zeker even indrukwekkend. Ontstaan vanuit de dierencollectie van één man, is deze zoo nu uitgegroeid tot een groot domein met tientallen diersoorten van over de hele wereld. Tal van exotische dieren wachten hier op jou in een prachtige natuur. Er is een groot reptielenhuis, je kan kennis maken met de panters of je kan wondermooie vogels ontmoeten in de grote volière waar je zo moet doorwandelen. De echte pronkstukken van de Olmense Zoo zijn de indrukwekkende witte tijgers en leeuwen en ook de beren en wolven lokken veel bezoekers!

Ook uniek in België is de nagemaakte Afrikaanse savanne. Hier lopen de Afrikaanse diersoorten (zoals struisvogels, zebra’s en antilopen) bij elkaar. Je kan de zoo te voet ontdekken, maar een rijdt ook een treintje door heel het domein. Na al dat bewonderen van dieren, kunnen de kinderen zich ook nog uitleven op de grote speeltuinen en trampolines! Het wordt een onvergetelijke uitstap!

Contactgegevens:
Bukenberg 45
2491 Olmen
014 30 98 82
www.olmensezoo.be 

Openingsuren:
– zomer: alle dagen open vanaf eerste weekend van april t.e.m. de herfstvakantie (van 10u tot 18u)
– winter: vanaf herfstvakantie tot eerste weekend van april: enkel open tijdens weekends en schoolvakanties (van 10u tot 17u)

Tarieven:
zomer:
– volwassenen: 16€
– kinderen van 3 tot 12 jaar: 12€
– 60+ en gehandicapten: 14€
– kinderen jonger dan 3 jaar: gratis

winter:
voor iedereen 9€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen