menu

Daguitstap Brugge Werelderfgoedstad

Toeristen die naar België komen, trekken massaal naar Brugge. Het is dan ook één van onze mooiste steden en misschien zelfs wel één van de mooiste steden van heel Europa. Sinds 2000 staat de historische binnenstad trouwens op de werelderfgoedlijst van UNESCO. En daar mogen we terecht fier op zijn. Brugge is een romantische, middeleeuws ogende stad waar altijd wel wat te beleven valt.

Er zijn tal van interessante musea, leuke winkelstraten, prachtige oude kerken en andere indrukwekkende architectuur. In de kronkelende straatjes van de binnenstad kan je urenlang rondslenteren. Brugge is bovendien perfect te voet te verkennen. Het centrum is om die reden dan ook volledig autovrij gemaakt. Zo kan je zorgeloos rondwandelen en genieten van de toeristische trekpleister. Wil je Brugge op een andere manier verkennen. Dan kan dat ook per paardenkoets. Deze rijden nog in grote aantallen rond door de stad en bieden je een unieke mogelijkheid de mooiste plekjes van Brugge te ontdekken. Ook boottochtjes zijn altijd een leuke ervaring. Zeker gaan!

Meer informatie over Brugge:
Toeristische dienst ’t Zand
’t Zand 34 (postbus 744)
8000 Brugge
050 44 46 46
www.brugge.be

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen