menu

Daguitstap Bruegelland Lier

Lier is een prachtige Vlaamse stad die op zich al zeker een bezoekje waard is. Tegenwoordig kan je een dagje Lier perfect combineren met een visite aan Bruegelland. Bruegel was een inspirerende schilder die een grote invloed nagelaten heeft op tal van andere kunstenaars. Wil je zijn kunst van nabij bewonderen? Dan kan dat nu. De tentoonstelling Bruegelland gaat door in het stedelijk museum van Lier en loopt van 18 juni 2011 tot 31 december 2017. Je hebt dus nog wel even de tijd.

De schilderijen van Pieter Bruegel gingen vaak over gewone volkse taferelen en zijn ook tot ver buiten ons eigen land gekend. De werken van Bruegel zijn enorm populair over de hele wereld. We mogen hier dus terecht fier op zijn. Nu zo’n indrukwekkende tentoonstelling in ons land te bezichtigen is, is het dan ook een must om hier eens naartoe te gaan. Een dagje toerist in eigen land!

Contactgegevens:
Florent Van Cauwenberghstraat 14
2500 Lier
03 800 03 96

Home

Openingsuren:
– open van dinsdag tot zondag: van 10u tot 12u en van 13u tot 17u
– gesloten op maandag

Tarieven:
– volwassenen: 4€
– studenten, senioren (60+), inwoners van Lier, andersvaliden: 3€
– jongeren van 19 tot 25 jaar: 1€
– kinderen jonger dan 19 jaar: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen