menu

Daguitstap Aventure Parc Waver

Heb je zin in een gezellige daguitstap met de kinderen, maar wil je wel eens iets anders dan een gewoon pretpark? Dan is het Aventure Parc van Waver de ideale plek! In Aventure Parc kan u verschillende sportieve parcours afleggen. Ook in de zomermaanden zit je nooit tussen een massa mensen, gezien slechts een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in het park mag zijn.

De reden hiervoor is veiligheid. Bij elk parcours krijg je immers een volledige veiligheidsuitrusting aangemeten. Ook de begeleiders die overal in het park aanwezig zijn, helpen je veilig terug op de grond. Hang als een echte avonturier aan een death ride, maak een heuse bungeesprong, loop op touwen hoog tussen de bomen,… Dat kan allemaal in Waver!

Je kan ook op verschillende plaatsen in het park gezellig uitrusten, genietend van een hapje en een drankje. Een dagje Aventure Parc wordt ongetwijfeld een leuke dag voor jong en oud! Het is eveneens een excellent idee voor een verjaardagsfeestje, teambuilding met de collega’s of gewoon een fijne dag onder vrienden.

aventure parc

Contactgegevens:
Rue Sainte Anne 152
1300 Wavre
010/22.33.87
http://www.aventureparc.be/

Openingsuren:
Zomervakantie (16juni – 31 augustus): elke dag van 10u tot 18u30
Wintermaanden: gesloten
Lente en herfst: open voor groepen vanaf 50 personen of voor special events

Tarieven:
Geel parcours: 21€
Groen, rood, zwart parcours: 25€
Bungeesprong: 20€
Bezoekers: 2€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen