menu

Combitickets pretparken Orlando – Florida

In Orlando en omgeving zijn alle grote thema- en waterparken in beheer van 3 grote groepen: 7 parken rond de Disney groep, 4 belangrijke attracties rond de Universal Studios en 5 grote pretparken rond SeaWorld.

Sommigen hebben nog enkele kleinere parken maar we beperken ons tot de belangrijkste om het overzichtelijk te houden.

Alles rond Disney

Op disney Downtown na is alles te betalen. Plan je meer dan 2 parken van Disney te bezoeken dan kijk je best uit naar een formule die het best bij je past.
» Blizzard Beach
» Typhoon Lagoon
» Magic Kingdom
» Epcot
» Disney’s Animal Kingdom
» Disney’s Hollywood studios
» Downtown Disney

Alles rond Universal Studios

Hier is meer te beleven dan wat je ooit in een leven gaat tegenkomen zegt de folder. Adrenaline van de vele attracties, plezier op de plezantste hotspot van Orlando en grootse actiemomenten in de filmstudio’s.
» Universal Studios
» Islands of Adventure
» Universal CityWalk
» Wet ’n Wild

Alles rond Seaworld

Het geheel omvat een afwisseling van dierentuinen, pretparken met de grootste rollercoasters ter wereld, zwemmen met dolfijnen als waterparken. Hou je van afwisseling dan is een combiticket rond de parken van SeaWorld een must.
» Seaworld
» Aquatica
» Discovery Cove
» Busch Gardens
» Adventure Island

,Pretparken bezoeken is dan wel een leuke bezigheid, er hangt echter wel een prijskaartje aan vast. Redenen te meer dus om extra goed uit te kijken waar je voordelen uit kan halen.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen