menu

Colorado National Monument

Immens, brutaal en vol schitterende kleuren. Zo zou je het nationale monument Colorado wel kunnen omschrijven. Met een ruime variatie aan hoogtes en laagtes zorgt het monument voor een interessant gala aan landschapstaferelen.,

Het is een bijzondere plek die je onvoorstelbaar mooie uitzichten biedt en het kan u dan ook worden gegarandeerd dat u met een volgeschoten fotocamera terugkomt, die iedereen zal doen verlangen naar de reis die u juist heeft afgelegd.

Er wordt veel zorg gedragen voor deze plek, zo is het in 1911 tot nationaal monument benoemt om het zo goed mogelijk te kunnen beschermen. De mensen die er voor instaan, vragen dan ook om er met respect met de natuur om te gaan, zodat ook de dag van morgen mensen kunnen genieten van haar schoonheid.

Om het monument te gaan bezoeken is het een aanrader om eerst het bezoekerscentrum te bezoeken, zij bieden daar veel informatie verwerkt in filmpjes, kaarten, boeken en dergelijke. Zo kunt u nog meer van uw ontdekkingstocht genieten.

Het monument is uitgerust met een camping en er zijn ook aanpassingen aangebracht voor gehandicapten. U kunt er picknicken, wandelen, paardrijden, skiën, rots beklimmen, fietsen en met de auto over Rim Rock Drive, dat u een adembenemend uitzicht zal bieden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen