menu

Citytrip Parijs

Een ding is zeker als je naar Parijs gaat: je zal je er niet vervelen. De Franse hoofdstad telt vele musea, galeries en monumenten. Hierbij zijn de bekendste het Louvre, het Centre Pompidou, de Notre Dame en de Eiffeltoren.

Rond Parijs ligt het Ile de France, de vele buitenwijken en forenzensteden. Deze zijn als toerist vooral belangrijk voor de vele kastelen die er staan, waarvan Versailles het beroemdste is.

Eenmaal Parijs buiten, maakt de drukke wereldstad plaats voor groene akkers, bossen en rust.

Genoeg dus voor deze reisfanaten om naar Parijs te trekken …

Reisverhaal Parijs
Tijdens de jaarwisseling zijn we 4 dagen naar Parijs geweest en hebben we onze ervaringen in een reisverhaal weergegeven.
» Ons reisverhaal over Parijs

Ons hotel in Parijs
Ons hotel was het Mercure Paris Royal Madeleine hotel vlakbij de Place de la Madeleine en de Opera en lag ideaal om Parijs te bezichtigen. Ons hotel en de ervaringen ermee.
» Hotel in Parijs

Foto’s Parijs
Parijs heeft zo veel te bieden dat je al vlug tientallen foto’s maakt. Een selectie hiervan hebben we op onze website neergezet.
» Foto’s Parijs

Zijn jullie ook al in Parijs geweest, hebben jullie vragen, leuke weetjes, echte to do’s, … laat het ons dan weten!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Eén reactie op “Citytrip Parijs”

  1. Willy schreef:


    Wij hebben Parijs en omgeving al meermaals bezocht samen met onze kinderen en ook voor hen is er van alles te doen. We gaan graag een paar dagen weg en dan is Parijs op een paar uur rijden een ideale plaats. Samen met ons verblijf gaan we ook steeds een dag naar Disneyland Parijs.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen