menu

Circus van tropische dieren

In de Crocodile Farm was het ontzettend druk met vooral dagjesmensen uit Bangkok. Ze hebben er de grootste krokodil ter wereld, tien meter lang. Hij staat in het Guinness Book of Records vermeld. Daarnaast hebben ze nog 30.000 andere exemplaren in huis. Er is ook een dierentuin.

We maken twee shows mee. In de ene worden bloedstollende acts met krokodillen vertoond: hoofd in geopende bek, worstelpartijen. In de andere show worden olifanten en slangen opgevoerd. Waarschijnlijk worden die laatste hier eveneens gefokt. Filip ligt zelfs even met een slang in zijn nek en wanneer er ook een aapje zijn diensten aanbiedt, twijfelen we zelfs even wie we terug zouden meenemen.

Ancient City is het Bokrijk in Thailand. Je rijdt met de wagen door een groot terrein en leert de cultuur van Thailand kennen. In het park zijn belangrijke landschapselementen van het land verwerkt en er staan enkele authentieke paleizen op schaal nagebouwd. We zien er o.a. de floating market, de ruïne's Sukothai en Ayutthaya en de Khmertempels aan de grens met Cambodja . Ronduit prachtig.

,Vandaag maken we een daguitstap buiten Bangkok. In de voormiddag bezoeken we de Crocodile Farm en in de namiddag de Ancient City.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen