menu

Chiricahua National Monument

Dit monument bevindt zich in de Chiricahua Mountains en werd oorspronkelijk bewoond door de Chiricahua Apache die zichzelf eeuwen geleden tot eigenaars van het gebieden hebben verklaart.,

Dit wonder is een inspirerende mix van diepe canyons, unieke rotsformaties en kolossale bergen. Woorden schieten tekort voor deze spirituele plek.

Chiricahua National Monument ligt op 50 mijl ten noorden van New Mexico in de staat Arizona en mag zich de trotse eigenaar van een zeer diverse fauna en flora noemen. In een doolhof van imposante rotsen bevinden zich vele soorten dieren zoals de Apache vos, allerlei soorten zoogdieren en vele soorten vogels.

Dit monument bezoekt u het best al wandelend en Echo Canyon Loop Trail is daarbij een aanrader. Het zal u voorbij de meest interessante plekken van de streek begeleiden en men zal worden verrast met wondermooie panorama’s. Voor wie op zoek is naar een stukje geschiedenis kan Faraway Ranch eens bezoeken en ontdekken hoe dit monument een monument werd.

Wie tenslotte zijn zinnen op bergtoppen had gezet kan tijdens zijn bezoek via Bonita Canyon Drive de bergen ontdekken en vandaar het park overzien, om daarna in de vallei te arriveren en de unieke rotsformaties van dichtbij te aanschouwen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen