menu

China

chinaWat de kers op de taart had moeten worden van onze Aziëreizen is eigenlijk een beetje uitgedraaid op een kleine ontgoocheling. We hebben onze Chinareis gecombineerd met een citytrip Hongkong en een strandvakantie in Thailand.

We wilden onze rondreizen door Azië afsluiten met een rondreis door China, maar er waren een paar dingen die onze reis niet altijd even leuk maakten. Heel lange afstanden, een moordend verkeer, rochelende Chinezen en soms wat ontgoochelende bezienswaardigheden lagen aan de basis hiervan. Wij hadden van China meer verwacht.

Iedere plaats die we bezochten had wel zijn trekpleisters en plaatselijke kemerken zoals het Terracotta leger in Xian, het Stenen Woud in Kunming en het Karstgebergte in Yangshuo. We hadden liever in elke regio wat langer gebleven, maar naast die enkele mooie bezienswaardigheden vonden we er niet echt ons ding. Waar we echter zeker nog terugkeren is Beijing. Deze stad spreekt echt tot de verbeelding en is een citytrip en verkenning van de omgeving meer dan waard.

,

  • Reisverhaal
  • Foto’s
  • Attracties
  • Vraag en antwoord

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen