menu

Charmehotels in Gran Canaria

Gran Canaria wordt doorgaans beschouwd als een enorm druk eiland. Overvolle hotels en drukke stranden zijn nog maar een paar kenmerken. Maar dit maakt niet dat het eiland daarom niet mooi is, integendeel, want in het binnenland kom je in een groene omgeving terecht en vind je er veel mooie landhuizen. Ze zijn meestal niet zo groot, maar wel authentiek en bovendien bevind je je niet middenin het massatoerisme.

Onlangs werd een nieuwe website opgesteld waar je alle informatie kan terugvinden over deze charmehotels en –landhuizen. Momenteel staan er ongeveer 53 landhuizen op de website, een voor een ver verwijderd van de drukte.

Een goed voorbeeld om aan te tonen wat zo’n charmehotel juist inhoudt, is Hotel Rural Las Calasin La Lechuga. Lang geleden was het vakantieverblijf van een rijke familie uit Gran Canaria die hier telkens naartoe trokken als ze naar de rust wilden keren. Nu telt het hotel 9 kamers en is het ideaal voor toeristen.

Meer info: www.grancanariafincas.com

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen