menu

Centara Central: in het hart van Bangkok

Het Centara Grand At CentralWorld is een luxe hotel gelegen in het centrum van Bangkok op slechts 10 minuten wandelen van het Chidlom station en 25 minuten rijden van de Don Mueang luchthaven. Wat mag je verwachten van een toeristisch verblijf in het Centara Grand? De geroemde en gekende Thaise gastvrijheid, een waaier aan culinaire opties, luxueuze faciliteiten en nog veel meer.

©centarahotelsresorts.com

Centrale locatie

Het Centara Grand is ideaal gelegen om Bangkok te verkennen. De locatie vlak naast het bekende CentralWorld winkelcentrum biedt een gemakkelijke toegang tot tal van leuke en luxueuze winkels. Ook andere winkelcentra zoals MBK, Siam Paragon en het wereldberoemde Siam Square liggen in de nabijheid van het Centara Grand. Niet toevallig ligt het Centara Grand dan ook in het gebied van Bangkok dat door toeristen het best gewaardeerd wordt.

De kamers

De kamers in het Centara Grand bevatten alle luxe die je mag verwachten op reis. Met ramen die van de vloer tot het plafond lopen kan je bovendien genieten van een magisch uitzicht over de skyline van Bangkok. De kamers zijn geschilderd in elegante en rustgevende kleuren en beschikken stuk voor stuk over een persoonlijke kluis en een flat-screen tv. In elke kamer is bovendien een ruime badkamer terug te vinden inclusief een ligbad en badjassen. Nog meer nodig? Wat dacht je van een kleine koelkast, een microgolf, een koffiezet en matrassen van de beste kwaliteit.

©centarahotelsresorts.com

Culinair genot

In het Centara Grand staat de gast centraal. Het spreekt voor zich dat je als gast niet alleen comfortabel wilt genieten van Bangkok, maar ook lekker wenst te eten. Van het ontbijt kan elke ochtend genoten worden in het restaurant. Lokale cuisine wordt afgewisseld met typisch westerse specialiteiten. Niet minder dan negen verschillende opties zijn er in het hotel om doorheen de rest van de dag te eten en te drinken. Er is de CRU Champagne Bar, Una Mas en de Red Sky Bar die een indrukwekkend uitzicht over de stad geeft. Lekker eten? Dat kan in The World International Restaurant, Dynasty (specialiteit Kantonees) en het Zing Café. Nara restaurant en het heerlijke Summer Palace bieden als uitgesproken specialiteit vlees. Zo kan je als toerist met een volle maag de stad ontdekken.

De faciliteiten

Het Centara Grand is een echte luxe hotel en daar horen natuurlijk ook tal van faciliteiten bij. Zo is er de mogelijkheid om een vergaderzaal af te huren of er een congres te houden. Er zijn echter voor de toerist nog heel wat andere en interessante faciliteiten terug te vinden. Zo is er doorheen het hele hotel gratis WiFi en kan je als rolstoelgebruiker overal zonder problemen geraken. Er is een bancontact aanwezig in het hotel net als diverse winkels die tijdens het verblijf wel eens van pas kunnen komen zoals een schoonheidssalon en een kapper. Ten slotte is er nog de Spa Cenvaree die niet voor niets diverse awards in de wacht kon slepen in het verleden. Fitnessen of een partij tennis? Ook dat kan in het Centara Grand.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen