menu

Causeway Bay in Hong Kong

Winkelen in Causeway Bay?

Eén van de duurste plaatsen op aarde. Hier vind je talrijke restaurants, hotels en winkels. Zowel de lokale bevolking als de toeristen komen hier massaal langs. De laatste jaren is deze regio uitgegroeid tot het centrale punt van HongKong met hoge flatgebouwen en stijgende prijzen tot gevolg. Het is hier zeer druk maar toch aangenaam om door te lopen. Neem hier ook even de tram en kijk hoe hij zich door de massa heen stuurt. Ware belevenis op zich.

Causeway Bay overdekt deels de regio’s Wan Chai en het Eastern District.
Onder de shoppingmogelijkheden heb je ondermeer het bekende Japanese Sogo en Times Square. Ook Lee Gardens, Fashion Island en Windsor House zijn hier gelegen. Doch het zijn vooral de vele trendy nieuwe shops die voor de nodige sfeer zorgen.

In het het gebied liggen ook enkele bekende hotels zoals The Excelsior en het Regal Hong Kong Hotel. Meer hotels kan je vinden op ons hoteloverzicht.

Je kan Causeway Bay op diverse manieren bereiken en eigenlijk zijn ze allemaal gemakkelijk te regelen. Als je er al niet al slenterend terechtkomt na de vele bezienswaardigheden in de buurt kan je er geraken via de MTR, afstapplaats Tin Hau of Causeway Bay. Kom je met de bus dan zijn de bussen 2, 8, 103, 116, … alvast een goede keuze doch er zijn nog veel meer lijnen die langs deze regio rijden.

Bezienswaardigheden in de buurt

  • St. John’s Cathedral
  • Hong Kong City Hall
  • Hong Kong Park
  • Hoge gebouwen
  • Hong Kong Convention and Exhibition Centre

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen