menu

Casa Grande Ruins National Monument

Casa Grande Ruins is het eerste archeologische reservaat van Amerika en is al sinds 1918 als Nationaal Monument erkend. Dit reservaat beschermt niet alleen fauna en flora, maar ook alles wat de ‘Ancient Sonoran Desert People’ landbouwers gemeenschap heeft nagelaten.,

Restanten van hun huizen, irrigatiesystemen, huisraad en andere overblijfselen van hun tradities zijn nog steeds te bewonderen in Casa Grande Ruins.

Casa Grande Ruins komt aan zijn naam door het ‘Great House’, dat een van de grootste prehistorische bouwsels is van Noord-Amerika. Het is voor het eerst zo genoemd door de reiziger Vader Eusebio Francisco Kino in 1694 toen hij het enorme stelsel voor zich zag. Waarschijnlijk was het een knooppunt in het uitgebreide irrigatiesysteem en de handelsconnecties van de Sonoran Desert People.

Mocht u ooit in de positie zijn om als leerkracht uw klas mee te nemen op een avontuurlijke reis, of wilt u graag uw eigen kinderen betrekken bij het avontuur, neem ze dan zeker mee naar Casa Grande Ruins waar zij de mysteries van het Casa Grande kunnen ontrafelen en ontdekken wie deze wonderschone plek heeft bewoond.

Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het ‘American Indian Music Fest’, waarbij er een ode gebracht wordt aan de overleveringen van prehistorische en hedendaagse Amerikaans Indiaanse culturen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen