menu

Canyonlands National Park

In het zuiden van de Amerikaanse staat Utah ligt Canyonlands National Park. Dit natuurmonument mag zichzelf een paradijs voor hikers, mountainbikers en mensen met een voorliefde voor water noemen.,

Het park is verdeeld in 3 delen: The Maze, The Needles and Island in the Sky. Voor wie op zoek is naar een unieke omgeving met prachtige fauna en flora is hier aan het juiste adres.

Canyonlands National Park herbergt meer dan 60 mijl aan wandelpaden, waarvan de meeste kunnen worden afgerond binnen de tijdspanne van een dag. Verder zijn er in dit park ook kampeerterreinen voorzien zoals Squaw Flat en Willow Flat Campground dat zich amper een paar mijl van het bezoekerscentrum bevindt.

In het hart van Maze district vindt me interessante rotsformaties die de moeite waard zijn om te ontdekken. Deze rotsen zijn immers onafscheidelijk verbonden met de dieren die er zich bevinden. De dierenliefhebber kan op zoek naar de gouden arend, valken en haviken. En voor wie een zwak heeft voor het betere klimwerk kan zich laten inspireren door de “Bighorn” geit.

Voor Mountainbikers en autobestuurders is er de White Rim Road Trail dat zich langs wondermooie panorama’s loods. Verder kunnen de waterratten onder ons, de kajak of de kano bovenhalen om zich op de Colorado rivier eens uit te leven.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen