menu

Californie

Californie heeft alles om er een ongelooflijke vakantie van te maken. Er zijn de amusementsparken en de zonnige stranden in het Zuiden, de ruwe kliffen en verlaten stranden in het Noorden. Tussenin zijn er onbeperkte mogelijkheden om deze staat te ontdekken.

Al sinds de goudrush komen mensen van over de gehele wereld naar Californie. Vandaag de dag gaan de mensen naar daar voor de wijngaarden van Napa, de kleine charmante dorpjes langs de centrale kust of voor de eindeloze stranden in het zuidelijke gedeelte van de Staat.

Het is de populairste staat, vooral door de 2 metropolen Los Angeles en San Francisco. Daarnaast is het de derde grootste staat op gebied van oppervlakte. Genoeg ruimte dus om er dagenlang in rond te toeren.

Los Angeles
Ga je op vakantie naar Californie dan zijn er een aantal plaatsen die je zou moeten bezoeken. Los Angeles is de op één na grootste stad van Amerika, na New York. Er is genoeg te zien en te doen in deze regio. In de buurt van de themaparken zijn heel wat hotels, maar ook in de stad verblijven kan op een goedkope manier. Er is Disneyland en Seaworld, er is Hollywood met de Walk of Fame, Beverly Hills en Rodeo Drive in deze stad, die de thuis is van de filmindustrie.

San Francisco
Naast Los Angeles heb je er ook San Francisco die attracties heeft als de Golden Gate Bridge, Alcatraz en Pier 39. Vandaar rijd je gemakkelijk naar bijvoorbeeld Napa, via de 17 Mile Drive in een landschap van pittoreske cipressen.

Nationale parken
En dan hebben we het nog niet gehad over de vele natuurparken zoals Sequoia National Park, Nationaal park Yosemite, Lake Tahoe of Death Valley.

Onze ervaring
Californie is een staat die je moet gezien hebben. Er is zo veel te zien en te doen, zodat je je op deze reis onmogelijk kunt vervelen. Death Valley is één van de mooiste dingen die we ooit gezien hebben, San Francisco staat in onze top 5 van leukste wereldsteden en West Amerika is één van onze beste vakanties ooit geweest. Ben je ook overtuigd? Neem onze site verder door voor meer sfeerbeelden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen