menu

Buffetten Las Vegas

Naast gokken, winkelen en ander entertainment is Las Vegas ook gekend voor hun gigantische buffetten. Of het nu als ontbijt, middagmaal of avondmaal is dat je wilt aanschuiven, één ding is zeker, er zal altijd wel iets tussen zitten die je smaakpapillen zullen kunnen bekoren.

,

De prijzen van de buffetten van de verschillende hotels kunnen enorm verschillen en op je zoektocht naar de ingang is er altijd één constante: eerst door het casino en dan kom je er wel. Tijdens onze verschillende bezoeken aan Las Vegas gaan ook wij steevast op zoek naar de beste buffetten en hier is alvast onze top 5:

1. Het Garden Buffet in South Point is wat betreft prijs/kwaliteit ongetwijfeld het beste van Las Vegas. Als je er verblijft krijg je tevens een couponboekje met 1 betalen – 1 gratis ontbijt of lunch, een gratis fles wijn of een cocktail, … In het weekend is er geen ontbijtbuffet maar een heuse brunch. Een aanrader!
2. The Buffet van de Wynn is dan wel het duurste van de strip, het is ook het fijnste en het beste en daar moet men dan dus ook al iets voor over hebben. In het weekend is het brunch met champagne!
3. Op nr. 3 staat het Le Village Buffet van hotel Paris. Het geheel draait rond Franse streekgerechten in een Parijs decor.
4. Cravings is het buffet van de Mirage. Zowel het ontbijt als diner zijn er heel goed.
5. Café Lago Buffet in Caesars Palace staat op nr. 5. Het is wat betreft prijs een beetje gelijkaardig met het buffet van Paris en de Mirage maar we verwachtten van Caesars Palace net dat ietsje meer en dat vonden we er niet. Op zich toch een aanrader! Ook het buffet van de Rio is een aanrader.

Hoe gaat het?
Je betaalt eerst je buffet en dan zal iemand van de verantwoordelijken je een plaatst toewijzen. Afhankelijk van hoe druk het is in Las Vegas, kan de wachttijd oplopen van enkele minuten tot wel een uur. We zien vaak heel veel mensen aarzelen voor het bestellen van een drankje. Ze worden overvallen door de kelner die direct de keuze van drank wil opnemen.

Bij alle buffetten is de drank steeds onbeperkt inbegrepen (frisdranken). Wil je dus ’s morgens koffie en fruitsap, bestellen maar. Drink je ’s avonds liever een cola en een glas water, doen! Kies je toch liever iets anders, bestel dan iets extra maar hou het natuurlijk wel allemaal binnen de rede. Eenmaal je drankkeuze is opgenomen kan je aanschuiven aan het buffet, de kelner zal je zelf niet uitnodigen.

P.S. Een buffet waar we slechtere ervaringen mee hebben is het Roundtable Buffet van Excalibur. Niet dat het eten op zich slecht is maar het is allemaal maar heel eenvoudige kost. Aardappelen, vlees en salade zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen