menu

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park is het kleinste park van Utah en meteen ook het mooiste. Dit park herbergt één van de meest fenomenale rotsformaties ter wereld met als belangrijkste kenmerk, hun hoogtedrang.,

Bryce is een lust voor het oog en vormt samen met zijn hoodoos, wat rotsen in de vorm van scherpe spiezen zijn, een doolhof van ruwe schoonheid.

Bryce Canyon National Park kan men zowel te voet, met de fiets als met de auto doen. Wat men hierbij ook verkiest, men zal altijd kunnen genieten van een fenomenaal helder uitzicht dat ontstaat door de uitzonderlijke kwaliteit van de lucht in dit park.

De belangrijkste route is de “main road” van het park dat mensen langs Fairview Point, The Natural Bridge Arch en Aqua Canyon begeleid. Verder is er nog The Rim Trail, dat zichzelf uitstrekt van Fairyland tot Bryce points.

Liefhebbers van exotische en minder exotische vogels kunnen het best in de periode van mei tot en met juli een bezoekje brengen en vervolgens op zoek gaan naar meer dan 170 verschillende soorten hoogvliegers. De volledige lijst van vogels is te verkrijgen in het bezoekerscentrum. Verder is er nog een general store en een speciaal voorziene camping.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen