menu

Bruxx maakt werk van goedkope vluchten vanuit Brussels Airport

Reizen is duur, vooral als je het vliegtuig neemt. Wie graag en veel reist, neemt dan ook wat meer tijd om vluchttarieven te vergelijken. Als je een beetje moeite doet, vind je altijd wel een lagere prijs voor hetzelfde of een gelijkaardig vliegtraject. Op mijn zoektocht naar de beste koopjes kwam ik uit bij Bruxx.

VertrekRF

Bruxx is een gebruiksvriendelijke prijsvergelijker, ondersteund door Brussels Airport. Je vindt er dagelijks de voordeligste vluchten vanaf Brussels Airport naar meer dan 90 bestemmingen. De tarieven van vliegtuigmaatschappijen zoals Brussels Airlines, Jetairfly.com, Thomas Cook Airlines, Aer Lingus, Easy Jet, Air Baltic en nog vele andere, worden overzichtelijk op een rijtje gezet.

StrandRF

De website van Bruxx geeft niet alleen de gegevens van jouw voordeligste vlucht weer. Je vindt er ook heel wat praktische informatie over onze nationale luchthaven. Je leest er bijvoorbeeld heel wat over het parkeerbeleid, over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, waar en hoe kun je iemand afzetten of ophalen, vertrek- en aankomsttijden van de vliegtuigen, richtlijnen in verband met bagage en inchecken enz. Bovendien heb je de mogelijkheid om je eigen vragen te stellen of opmerkingen te uiten.

StadRF

De prijzen die je op de Bruxx-site vindt, gelden allemaal voor vluchten heen en terug zijn. Taksen en kosten zijn inbegrepen en de handbagage is er ook al in verrekend. Bovenaan de homepagina vind je steeds de goedkoopste bestemmingen van het moment. Wil je op vakantie, maar heb je geen inspiratie? Snuister dan eens door de pagina’s ‘citytrips’, ‘zon’, ‘strand’ of ’wandel’. Zo combineer je in een handomdraai een leuk idee met een voordelige prijs. Heb je nog wat tijd over? Waag je dan even aan een spelletje en maak kans op een gratis trip naar Tenerife.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen