menu

Bouw je eigen vakantiewebsite en laat iedereen genieten van je ervaringen en avonturen!

Ben je reislustig, een avonturier of een heerlijke levensgenieter die alles uit zijn vakanties haalt? Houd dit dan niet voor jezelf, maar deel het door het eenvoudig een website te bouwen over je vakanties en korte trips.

Laat anderen inspiratie opdoen bij het zien en lezen over de avonturen en momenten die jij hebt beleefd tijdens je vakanties en (city)trips. We nemen je in dit artikel graag mee naar de nieuwe wereld van vakantie websites, waar je op moet letten en hoe eenvoudig het echt is om je eigen vakantie website te bouwen.

© Pexels.com

Bouw eenvoudig je eigen vakantie website

Het opzetten van een zelfgemaakte website is echt niet zo moeilijk. Wat heb je nodig? Content in de vorm van goed beeld- en tekstmateriaal, een beetje tijd en internet! Met behulp van een online website bouwer kan je gratis starten met het aanmaken van een visueel ontwerp, met reis sjablonen en je kan hier een goed format voor een blog selecteren. Dit zijn drie onderdelen die zorgen voor een eenvoudige en snelle start van je eigen vakantie website!

Kies een website zonder codering

Als je kiest voor een website zonder codering, hoef je geen grote investeringen te doen voor het opzetten van de website. Je kan de website snel online zetten en het kost je alleen tijd! Jouw investering is namelijk de input van teksten en beeldmateriaal. Kort samengevat: je komt terug van vakantie, zoekt je foto’s en video’s uit en alles kan direct op de website. Je bent nadat je vakantie website online gaat ook nog eens direct vindbaar op Google! Wil je in de toekomst een professionele vakantie website of heb je meer pagina’s op de site nodig, dan kan je later de site altijd nog omzetten naar een gecodeerde website.

Het is een zelfgemaakte website dus helemaal van en over jou!

Een vakantie website helemaal van jou, over jou en je avonturen! Wat vond je bezienswaardig, waar was je erg van onder de indruk, wat zou je zeker nog een keer doen en wat zou je nooit meer doen? Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het delen op je zelfgemaakte website. Jij bepaalt de regels, de content, de sfeer en de toon van je vakantie website. Vervolgens kan iedereen genieten van je tips, tricks, adviezen en waarschuwingen!

© Pexels.com

Bouw simpel je eigen website over je vakanties

Het kan dus heel simpel zijn om een eigen website over je vakanties te maken, om deze aan te vullen en bij te houden. Laat vrienden, familie en iedereen die je website vindt, genieten van je verhalen, je ervaringen en je avonturen. Zie het als de nieuwe generatie fotoalbums! Alles op een plek, online en toegankelijk, hoog kwalitatief en in een-twee-drie klikken gevonden. Leuk om naar te kijken, inspirerend voor anderen die op zoek zijn naar een (nieuwe) vakantiebestemming en een bron van tips en tricks voor iedereen die jouw bezochte bestemmingen geboekt heeft!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen