menu

Black Canyon of the Gunnison National Park

De beheerders van het park hadden er een immens groot stuk land bijgevoegd waardoor het wildleven en de natuur er om heen ook beschermd zou worden.

Black Canyon of the Gunnison biedt vele routes om het te voet te bezichtigen. Als een echte avonturier kunt u er op uittrekken langs de noord kant, zuid kant of in het dal. Het zijn allen routes die u zicht geven op het hart van dit avontuurlijke park.

De rivier zit vol vissen, de Gunnison River is dan ook erkend door de Colorado Wildlife Commission als ‘Gold Medal Waters’ omdat het er zo uitstekend vissen is. Naast vissen kan met er ook kajakken, maar is enkel te bevaren door ervaren kajakkers wegens het heftige water dat geklasseerd is als ‘Class V’.

Ook in de winter is het erg leuk om de Black Canyon te bezoeken. Men kan met de slee of op sneeuwschoenen door het landschap naar Devils Lookout. Ook skiën is er mogelijk!

,Een ellenlange, smalle rivier die tussen ontzettend hoge bergen leidt, dat is een beeld dat Black Canyon of the Gunnison kan beschrijven. Een schitterend zicht dat van 21 oktober 1999 van monument naar park is gegaan.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen