menu

Bezienswaardigheden Pattaya

Pattaya wordt vooral bezocht door toeristen die een strandvakantie boeken en willen genieten van het mooie weer en het nachtleven. Daarom zijn de toeristische aantrekkingsfactoren en voorzieningen vooral op het uitgaansleven en het mooie strand gefocust. Maar ook wie af en toe wat afwisseling wil, zal hier zijn gading vinden.,

In Pattaya wordt dagelijks een drijvende markt georganiseerd. Deze wordt opgedeeld in vier delen, die vier verschillende streken van Thailand voorstellen (het noorden, het noordoosten, het zuiden en centraal Thailand). Er worden vooral etenswaren en souvenirs verkocht.

Voor wie een actieve vakantie wil, is er genoeg te doen. Er is een entertainment park met verschillende attracties zoals waterglijbanen. Er zijn tevens verscheidene golfterreinen en ook een racecircuit. Men kan ook een olifantentocht maken of een boerderij bezoeken waar men orchideeën kweekt.

In Pattaya worden heel wat festivals georganiseerd, zowel festivals die in heel Thailand gekend zijn als plaatselijke festivals. Voorbeelden hiervan zijn het Chinees Nieuwjaar en het Pattaya Songkran festival, met muzikale optredens en vuurwerk.

Op ongeveer 8 km van Pattaya, ligt Koh Larn (Coral Island). Dit eiland wordt gekenmerkt door de prachtige witte stranden. Men kan Koh Larn enkel bereiken door een ferryboot. En ook Koh Samet, één van Thailands bekendste eilanden, ligt niet ver van Pattaya.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen