menu

Bezienswaardigheden in Orlando

Wanneer het er op aankomt je af te vragen wat je kunt doen in Orlando, zou je je beter afvragen wat je niet kunt doen in Orlando. Er zijn immers zoveel verschillende dingen te doen dat je meerdere vakanties nodig hebt om nog maar een eerste selectie van bezienswaardigheden en attracties te kunnen doen.,

Golf
Golf zal voor velen niet direct de hoofdreden zijn voor een bezoek aan Orlando maar als je een liefhebber bent van de sport kun je alvast een balletje spelen op het zelfde golfterrein als waar Tiger Woods soms speelt. In Orlando zijn er zoveel golfterreinen dat het moeilijk kiezen is waar je nu wilt spelen.

Avontuur
Zoek je liever wat meer avontuur dan kun je opteren voor een toer met een airboot of een trip met een heteluchtballon, eventueel boven de Everglades. Ook een bezoekje naar het Kennedy Space Center is een must.

Pretparken
Afhankelijk van de samenstelling van het gezin zal het je keuze voor een bezoek aan één van de vele pretparken die Orlando rijk is alvast vergemakkelijken. Er zijn de Universal Studio’s, de pretparken rond Walt Disney World en Sea World die je met het gehele gezin kunt doen, maar of moeder en vader een rit aandurven in één van de grootste en snelste rollercoasters in Bush Gardens zal nog moeten blijken. Misschien houden ze het gewoon op een bezoekje aan één van de vele waterpretparken, een blik op het vuurwerk die er iedere avond is of een avondwandeling in Disney Village.

Restaurants
In Amerika is alles groot en is alles voorhanden. Ook op gebied van restaurants en eten is er een hele selectie van mogelijkheden. Er zijn de vele themarestaurants maar ook enkele befaamde chef-koks hebben er hun thuishaven. Of het nu Chinees is, Thai, Westers of een simpele Amerikaanse hamburger, je zult het alvast allemaal aantreffen in Orlando.

Gratis attracties
Orlando is niet direct de goedkoopste vakantiebestemming maar indien je dit wilt zijn er wel een aantal die gratis zijn. Zo is er het Disney Village maar kun je bijvoorbeeld ook gaan wandelen in het Ocala National Forest of het Lake Eola Park.

Dit zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden die er in Orlando zijn. Orlando is een bestemming waar je moet geweest zijn om te zien en te voelen wat er allemaal is.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen